Action Sports 2 years ago

Laax Åpent 2016: McMorris, Toutant dominere/Ouvrir Laax 2016: McMorris, Toutant dominent/ ラークスオープン2016: McMorris、支配Toutant

  • Laax Åpent 2016: McMorris, Toutant dominere/Ouvrir Laax 2016: McMorris, Toutant dominent/ ラークスオープン2016: McMorris、支配Toutant

Den Laax Open er i full gang, og det er tydelig å se hvorfor det er den største snowboard komp i Europa. Med Olympians, X Games champs og verdens champs, Open har ikke skuffet så langt. Det var et tilfelle av kanadiske dominans på Slopestyle finale. Mark McMorris tok topplasseringen, men været og et fall på sitt andre run gjort tilgjengelig litt av en utfordring. Han trakk gjennom, ikke overraskende, med en switch backside 1 260 melon, frontside triple cork 1440 mute og en backside triple cork 1440 indy.

Andre kanadiere Tyler Nicholson og Sebastien Toutant tok ut 2. og 3. plassene. Nicholson er en å se opp for - du har kanskje lagt merke til navnet hans dukker opp siden i fjor. Sven Thorgren gikk glipp av en pallplassering tross for å være i topp kvalifiseringen, men han vil sprette tilbake i sin neste store arrangement, X Games.

Noen interessante ting å merke seg om denne første store WST stopp:

You might also like

Pros vs Joes er tilbake!

Den åpne formatet ble suspendert på fjorårets Burton US Open, men det er tilbake. Så amatører nok en gang får en sjanse til å potensielt gå opp mot proffene.

Premien vesken er massiv

Det er riktig. En halv million euro. Det er ikke rart de største stjernene har strømmet til denne hendelsen. Det er en annen dag på kontoret rett?

Laax har verdens største rør

På 200m lang, 22m bredt og 6.9m høyt, det er verdens største permanent opprettholdt rør. Skum groper gjør dette til den perfekte anlegget for idrettsutøvere å prep, og det er kvalifisert for store arrangementer.

Følg med for høydepunkter og analyser!

-------

Le Laax Open est en plein essor et il est évident de voir pourquoi il est le plus grand échantillon de snowboard en Europe. Avec Olympiens, X Games champions et champions du monde, l'Open n'a pas déçu jusqu'ici. Il était un cas de domination canadienne lors de la finale de Slopestyle. Mark McMorris a pris la première place, mais le temps et une chute sur son second run apportées, tout un défi. Il a tiré à travers, sans surprise, avec un interrupteur arrière 1260 melon, frontside triple cork 1440 mute et un backside triple cork 1440 indy.

Concitoyens Tyler Nicholson et Sébastien Toutant ont pris les 2e et 3e places. Nicholson est à surveiller pour - vous l'aurez remarqué son nom à apparaître depuis l'année dernière. Sven Thorgren manqué sur un podium en dépit d'être le meilleur qualifié, mais il va rebondir dans leur prochain événement majeur, les X Games.

Certaines choses intéressantes à noter à propos de ce premier grand arrêt de WST:

Avantages vs Joes est de retour!

Le format ouvert est suspendue à Burton US Open l'an dernier, mais il est de retour. Alors amateurs obtiennent une fois de plus une chance d'aller potentiellement contre les pros.

Le prize money est massive

C'est vrai. Un demi-million d'euros. Pas étonnant que les plus grandes stars ont afflué à cet événement. Il est une autre journée au bureau, juste?

Laax possède le plus grand tube du monde

A 200m de long, 22m de large et 6,9m de haut, il est plus gros tuyau maintenue en permanence dans le monde. Les fosses de mousse font l'établissement idéal pour les athlètes de préparation, et il est qualifié pour les grands événements.

Restez à l'écoute pour les faits saillants et l'analyse!

------

ラクスオープンはフルスイングにあり、それはヨーロッパ最大のスノーボードコンプだ理由は明らかです。オリンピック選手、Xゲームチャンピオン、世界チャンピオンで、オープンは、これまでに失望していません。これは、スロープスタイル決勝でカナダの支配のケースでした。マーク・マクモリスはトップの座を取ったが、彼のセカンドランの天気と秋はかなりの挑戦を提供しました。彼は、スイッチの裏側1260メロン、フロントサイドトリプルコルク1440ミュート、裏面トリプルコルク1440年インディと、驚くことではないが、を通して引っ張りました。

フェローカナダタイラー・ニコルソンとセバスチャンToutantは、第2、第3のスポットを取り出しました。ニコルソンはを監視するための一つです - あなたは昨年から飛び出る彼の名前を気づいているかもしれません。スヴェンThorgrenトップ修飾子であるにもかかわらず、表彰台を逃したが、彼は彼らの次の主要なイベント、Xゲームに立ち直るだろう。

この最初の主要なWSTの停止について注意すべきいくつかの興味深いです:

ジョーズ対長所が帰ってきました!

オープンフォーマットは、昨年のバートンUSオープンで懸濁し、それが背中ました。だから、アマチュアは再び潜在的にプロに直面して行くためのチャンスを得ます。

賞金は巨大です

そのとおり。ハーフ万ユーロ。それが最大の星は、このイベントに群がっているのも不思議ではありません。これは、オフィスの右に別の日ですか?

ラクスは世界最大のパイプを持っています

ワイドと高6.9メートル200メートル長い、22メートルで、それは世界最大の永久に維持パイプです。泡のピットは、この選手がプリパレーションするのに理想的な施設作り、それが主要なイベントの資格です。

ハイライトと分析をお楽しみに!


Manning vs. Brady 5.0 - are they friends?

Bowlzilla Chile kicks off skateboarding season - Hawk, Schaar and Cabarello shine

How can the Broncos beat the Steelers?

Who's got the most loyal fans in the NFL?

¿Qué sigue para el violinista surf?

The Surfing Violinist - what's next?

The Denver Broncos headlines that got the most attention


0 0
please wait...